fbpx Skip to content

"Maakt van woorden zinnen, zodat jij met jóuw verhaal kan beginnen."

EVESCHRIJVEN

Klaar om de juiste mensen aan te spreken?

👋🏽

HELLO, IK BEN EVA!

Als copywriter verwoord ik jouw verhaal op zo’n manier dat het gaat leven. Persoonlijk, vol beleving én krachtig. Zodat jij de juiste mensen aanspreekt met jouw bedrijf! Daarnaast schrijf en deel ik gedichten over (zelf)liefde, persoonlijke ontwikkeling en genieten van het leven. Om mijzelf en anderen te inspireren en motiveren.

W

e

B

T

e

K

S

T

E

N

Jouw website is vaak dé plek waar een klant een product/dienst afneemt. Maar dan moet de potentiële klant zich wel vertrouwd voelen met jouw webcontent en dus ook met jouw website tekst. Hoe? Daar help ik je graag bij!
Jouw social media zijn hét visitekaartje voor jouw bedrijf. Je vertelt meer over jezelf, wat je doet en genereert leads… maar wil je social media nóg beter inzetten met de juiste teksten? Ik help je er graag bij. Ik richt mij op de social media teksten voor Instagram, Facebook en LinkedIn!

S

O

C

I

A

L

T

E

K

S

T

E

N

P

R

O

D

U

C

T

T

E

K

S

T

E

N

Wil je jouw producten en diensten beter vindbaar maken én meer verkopen vanuit de beleving? Ik help je er graag bij! Want naast slimme SEO, ga ik uit van het gevoel en speel ik hierop in!
Tips/advies nodig over een online tekst? Maak dan gebruik van de copyscan. Hiermee krijg je gemakkelijk en snel inzicht in hoe jij jouw online tekst kunt verbeteren. Zodat jouw bedrijf beter vindbaar wordt én aansluit bij jouw doelgroep.

C

O

P

Y

S

C

A

N

Hulp nodig bij iets anders?

✍🏽

Gedichten op maat

Op zoek naar een inspirerend of motiverend gedicht voor jezelf, om cadeau te doen of in te zetten voor jouw bedrijf? Mijn gedichten zijn als posters, kaarten en screensavers beschikbaar. Op zoek naar een specifieke tekst? Ik maak graag iets op maat voor jou!

fijne woorden van samenwerkingen

Neem vrijblijvend
contact met me op

Om te bespreken wat ik
voor jou kan betekenen!

KVK nummer:62862634
btw nummer: NL002272282B45
© 2021 | #eveschrijven