fbpx

"Ik maak van woorden zinnen, zodat jij met jóuw verhaal kan beginnen!"

Mijn aanbod

Er komt veel op je af als (startende) ondernemer, waardoor je met zoveel meer bezig bent dan je corebusiness. Waaronder teksten opstellen… voor je website en je social media, bijvoorbeeld. Maar hoe bereik je de juiste mensen? Hoe positioneer je jezelf? En hoe breng je jouw boodschap op díe manier over dat mensen een product/dienst van jou afnemen?

En het antwoord daarop is: door erover te vertellen! En dat klinkt simpeler dan het is; het roept soms nog meer vragen op! En dat is heel normaal, want het is niet jóuw corebusiness. Wel die van mij 😊. 

Van informerende webpagina’s tot aan korte social mediateksten… ik help je er graag bij! Met mijn online- en social media-achtergrond weet ik hoe belangrijk goede teksten zijn. Met een tekst kun je enthousiasmeren, mensen meenemen in jouw verhaal en jouw bedrijf. Zo zorg je ervoor dat mensen sneller bereid zijn een product/dienst af te nemen. 

Waar kan ik jou mee helpen?

Maar wat kan ik precies voor jou betekenen? Ik verwoord jouw verhaal op zo’n manier dat het gaat leven. Persoonlijk, vol beleving én krachtig. Zodat jij de juiste mensen aanspreekt met jouw bedrijf! 

Door het persoonlijk te maken, onderscheid je je van anderen. Want in jouw verhaal en aanpak… daar zit de kracht! Met storytelling neem ik mensen mee in jouw bedrijf door in te spelen op hun behoefte. Want wat wil jouw potentiële klant nou écht? Zo ga je de verbinding aan met hem/haar op een effectieve manier.

Voordat ik ‘zomaar’ aan de slag ga, wil ik jou en jouw bedrijf eerst beter leren kennen. Want een tekst zonder betekenis zijn slechts een paar woorden op rij. Ik wil de eigenschappen/kernwaarden leren kennen en vanuit daar ga ik aan de slag met jouw online teksten. Van energiek en kort tot inspirerende storytelling om jouw potentiële klant mee te nemen in jouw verhaal.

Aan de slag met...

💻 Website teksten

Voor jouw website en/of webshop.

Al vanaf 500,-

✔️ Ik schrijf al jouw website teksten, zodat je in één keer klaar bent.

✔️ Vanuit het gevoel en de beleving neem ik jouw klanten mee op reis.

✔️ Tone of voice en zinsopbouw passen bij jouw bedrijf.

✔️ Advies over indeling en opbouw van de website en teksten.

✔️ Wil je meer websitebezoekers en/of sales? Ik schrijf conversiegericht met SEO.

✔️ Eén uur aan feedback verwerken is inbegrepen.

📱 Social media teksten

Voor Instagram, LinkedIn & Facebook.

Al vanaf 199,-

✔️ Ik maak van jouw social media hét online visitekaartje voor jouw bedrijf.

✔️ Teksten sluiten aan bij jouw bedrijf voor één uitstraling.

✔️ Van het bedenken van een trigger tot aan een call-to-action.

✔️ Ik zorg voor een crossmediale inzet en hergebruik content op een effectieve manier.

✔️ Advies over inhakers, hashtags en inzet/strategie. 

✔️ Eén uur aan feedback verwerken is inbegrepen.

🛒 Product teksten

Van online trajecten tot aan teksten voor jouw webshop.

Al vanaf 199,-

✔️ Ik schrijf al jouw product teksten, zodat je in één keer klaar bent.

✔️ Tone of voice en zinsopbouw passen bij jouw bedrijf.

✔️ Vanuit de beleving, zodat jouw product/dienst vertrouwd voelt.

✔️ Ik denk mee over het slim toepassen van doorverwijzingen voor een crossmediale inzet van jouw producten/diensten.

✔️ Ik schrijf conversiegericht met SEO.

✔️ Eén uur aan feedback verwerken is inbegrepen.

📝 Redigeren & herschrijven

Blogs, boeken, onderzoek, noem maar op.

Al vanaf 70,-

✔️ 100% foutloze teksten.

✔️ Van d/t-foutjes tot aan een goede zinsopbouw.

✔️ Ik pas de tone of voice toe van jouw bedrijf.

✔️ Vrijblijvend advies over de vorm en opbouw van de tekst.

✔️ Ik maak een fijne leesbare tekst die past bij de uiting, zodat jouw boodschap goed naar voren komt.

📧 Nieuwsbrief teksten

Van check tot het samenstellen.

Al vanaf 129,-

✔️ Van een grammaticale check tot aan het samenstellen van de nieuwsbrief.

✔️ Ik help jou content selecteren, zodat de nieuwsbrief een mooi geheel vormt.

✔️ Tone of voice en zinsopbouw passen bij jouw bedrijf.

✔️ Advies over indeling en opbouw, zoals de juiste call-to-actions.

✔️ Actiegerichte teksten, zodat jouw abonnees doorklikken op de content.

✔️ Eén halfuur aan feedback verwerken is inbegrepen.

👀 Copyscan

Dit is iets voor jou, als jij...

Slechts 43,99

✔️ Zelf jouw teksten wilt verbeteren, maar niet weet hoe.

✔️ Jouw website beter vindbaar wilt maken door de juiste SEO-woorden.

✔️ Wilt weten welke woorden slim zijn om te gebruiken, zoals bepaalde signaalwoorden.

✔️ Advies wilt hoe jij het best jóuw doelgroep kunt aanspreken.

✔️ Concrete tips & tricks die jij op al jouw online teksten kunt toepassen.

✔️ Na afloop bespreken we de uitkomst en heb je de mogelijkheid om vragen te stellen.

Wat anderen zeggen over mijn
online teksten...

Website teksten

"Voor het schrijven van mijn nieuwe website teksten heb ik de hulp van Eva ingeschakeld. Een goede keuze! Eva heeft een heel eigen manier van schrijven: haar woorden zijn luchtig, maar toch krachtig. Ze weet de juiste accenten te leggen en jouw sterke punten te benadrukken. Ze denkt niet alleen mee over de inhoud van je teksten en een aantrekkelijke zinsopbouw, maar denkt ook strategisch mee, zodat je goed gevonden wordt. Eva komt haar afspraken na en neemt haar werk serieus. Een aanrader om mee samen te werken!"

Kelly Interieurdesign

Social media teksten

"Eva is een hele fijne gesprekspartner en neemt haar werk heel serieus. Haar voorbereiding is uitmuntend en ze heeft hierdoor al op voorhand heel goed een beeld bij jou als persoon en de schrijfstijl. Ik heb Eva de teksten toevertrouwd voor m’n social media en ze heeft mij keer op keer originele teksten aangeleverd, ook al was het onderwerp van de teksten voor haar nieuw. Bewonderingswaardig om haar drive en passie voor tekst en schrijven te zijn! Eva is your girl."

Alana Fotografie

Samenwerken?

Ik hoor graag waar ik jou bij kan helpen! Neem vrijblijvend
contact met me op, dan maken we even kennis en
bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden.